rondleidingen

Snapshot of a larger order biedt verschillende rondleidingen aan. Sluit je bijvoorbeeld op vrijdagmiddag aan bij de gratis toegankelijke rondleiding. Ook is het mogelijk een rondleiding op maat aan te vragen.

Instaprondleiding

Bij de instaprondleiding kun je aanhaken en afhaken wanneer je wilt. De rondleiding is gratis toegankelijk en start iedere vrijdagmiddag om 13.30 uur. In een uur tijd vertelt een enthousiaste gids meer over de kunstmanifestatie en de betrokken kunstenaars.

Rondleidingen op aanvraag

Liever een rondleiding op maat? Ook dat is mogelijk tijdens Snapshot of a larger order. Tijdens deze rondleiding gaat de gids in op het ontstaan van de tentoonstelling en de ideeën en de achtergrond van de kunstenaars. Ook vertelt de gids over hoe dit alles zich manifesteert in de kunstwerken. De filosofische basis voor de rondleiding is het gedachtegoed van René Gude. De tentoonstelling dient hierbij als een ‘Agora’ waar de verschillende ‘deugden’ kunnen worden getraind. Gude was eerder betrokken bij de Ketelfactory publicatie door het beeld | door het woord en staat bekend om zijn goed begrijpelijke ‘keukentafelfilosofie’. Tijdens het bezoek aan de tentoonstelling oefent de groep het ‘Agoramodel’ van Gude. De rondleiding heeft het gemoedelijke karakter van een wandelend tafelgesprek waarbij de gids het gesprek voorgaat.

Een rondleiding kost € 70 (per groep, exclusief entree) en kan ten minste 10 dagen voor het gewenste bezoek worden geboekt via info@snapshotschiedam.nl. Per rondleider geldt een deelnemers maximum van 15 personen. Er kunnen meerdere rondleiders tegelijk worden geboekt. De rondleiding kan op verzoek worden aangepast aan de wensen en achtergrond van de groep. Ook kan de wandeling door de tentoonstelling worden gecombineerd met een heerlijke lunch in de aangrenzende Ketelkantine.

snapshot of a larger order schiedam rondleiding gids